O nás

Vítejte na stránkách našeho rodinného Penzionu Habermannova vila ***, který se nachází v secesní vile z počátku 20. století. Byl otevřen v roce 1997 po náročné rekonstrukci. Penzion naleznete na okraji malebné obce Bludov, 5 km od Šumperka i Zábřeha.

Nabízíme ubytování v 8 pokojích, přičemž každý má osobitý interiér. Pokoje jsou rozděleny dle kapacity na: 3 jednolůžkové, 3 dvoulůžkové, 1 trojlůžkový a 1 apartmán pro 2 osoby. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení včetně vany / sprchového koutu. Pokoje jsou vybaveny LCD televizí se satelitním příjímačemminibarem. Pokoje č. 1 až 5 v hlavní budově jsou klimatizované. Pokoje č. 6 až 8 se nachází ve vedlejší budově vzdálené 15 metrů od hlavní budovy. V celém areálu penzionu je k dispozici bezdrátové WiFi připojení k internetu. Maximální kapacita penzionu včetně přistýlek je 20 osob.

  • Snídaně se ubytovaným hostům podává formou snídaňového rautu v jídelně s kachlovými kamny v přízemí hlavní budovy. V případě čtyř a méně hostů servírovaná snídaně dle dohody den předem.
  • Ubytovaní hosté mohou parkovat vozidla ve dvoře penzionu, jehož brána se uzavírá.
  • V penzionu můžete pobývat se svými psími a kočičími miláčky (za poplatek).
  • K dispozici je kulečník a masážní křeslo.
  • Součástí penzionu je zahrada se starými vzrostlými stromy a jezírkem, u kterého můžete posedět a při pohledu na plovoucí ryby relaxovat a načerpat novou energii.
  • 100m od penzionu za železničním přejezdem se nachází asfaltová cyklostezka, kam si můžete jít zaběhat, zajezdit na kolečkových bruslích, nebo využít možnosti zapůjčení kol a vyrazit na výlet po okolí.

Restaurace

Stylová Restaurace Habermannova vila, nacházející se v suterénu Habermannovy vily, nabízí možnost posezení u dobrého jídla a pití s kapacitou pro 40 osob. Za příznivého počasí je pro Vás otevřena i letní zahrádka, taktéž pro 40 osob. Pro děti je připravena skákací trampolína a malé dětské hřiště. V jídelně penzionu je možné pořádat rodinné oslavy (max. kapacita 16 osob). Větší akce včetně svateb je možné v letních měsících uspořádat v zahradě Penzionu s kapacitou 100 lidí.

Masážní křeslo

V masážním křesle SANYO si během 15 minutové masáže odpočinete, zatímco Vám promasíruje celé tělo. Můžete si vybrat z pěti příjemných programů. Jedná se o relaxační masážní křeslo, které dokáže pomocí senzorů diagnostikovat zatuhlost zádového svalstva a na základě výsledku - znázorní se na displeji - nastaví optimální masáž vzhledem k aktuálnímu zdravotnímu stavu masírované osoby. Senzory snímají reakci svalů na masáž (změnu teploty těla, srdeční tepové frekvence a elektrické vodivosti pokožky) a díky tomu mohou upravovat schéma masáže i během masírování. Křeslo automaticky nastaví intenzitu a délku masáže dle výšky a váhy masírované osoby.

Oslíci

Dnes již neodmyslitelnou součástí Penzionu je oslík Ruban (L'ane bourbonnais), který našel svůj nový domov v Bludově v roce 2007 a rád Vás uvítá na louce za areálem Penzionu.